Beloften nemen het op tegen KSC Lokeren

Na de spannende kwalificatie in de UEFA Youth League van onze U19-ploeg, maakt ons tweede elftal zich klaar voor hun volgende competitiematch. Vanavond nemen ze het op tegen KSC Lokeren. De jongens van coach Jonas De Roeck staan momenteel op de 4e plaats. Zoals je kan zien in de stand hieronder heeft RSCA wel twee matchen minder gespeeld dan de meeste tegenstanders. De aftrap wordt vanavond om 19u30 gegeven in Neerpede (Neerpedestraat 569, 1070 Anderlecht). Come on young Mauves!

Selectie: Ilias Sebtaoui, Rik Vercauteren, Mohamed Bouchouari, Othman El Kababri, Abdoul Karim Dante, Lucas Lissens, Jerko Guldix, Thierry Lutonda, Téo Leoni, Albert Sambi Lokonga, Edo Kayembe, Mohamed Loua, Kristal Abazaj, Luka Adzic, Sieben Dewaele, Antoine Colassin, Yari Verschaeren & Olivier Dhauholou

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!