Bedankt, supporters, voor jullie steun in 2018!

Dit is een woord van dank. Wij danken jullie: de supporters van Royal Sporting Club Anderlecht. Jullie onvoorwaardelijke trouw en geduld wordt erg op prijs gesteld door iedereen, het voltallige bestuur en alle medewerkers. Het cliché stelt dat na regen zonneschijn komt. Altijd.

In voetbal is letterlijk alles altijd mogelijk. Herinner u het huzarenstuk van 2014: op één speeldag van de reguliere ronde als derde aan de play-offs begonnen. Het doel was om de schade te beperken en Europees voetbal te halen. Toch werden we kampioen, vanuit een verloren positie en op amper elf wedstrijden haalden we de hoogste prijs.

Het seizoen 2013/2014 is waarschijnlijk de uitzondering op de regel maar het bewijst dat het snel kan veranderen.

Vandaag pakt de kersverse sportieve directie het structureel en op een andere manier aan. Het nieuwe beleid zal vruchten afwerpen. Wij zijn en blijven Anderlecht. Samen met jullie komen we er weer bovenop. RSC Anderlecht heeft de beste supporters.

We wensen jullie stuk voor stuk een geweldig 2019. Op alle vlak.

Bedankt.

David Steegen
Public Affairs Manager
RSC Anderlecht

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!