Kijk nu aflevering 4 van MAUVE.

MAUVE. S04E04

Op 19 maart 2023 slaat het noodlot toe voor Yari Verschaeren. The Kid valt geblesseerd uit in de wedstrijd tegen OHL, en moet van aan de kant toekijken hoe ook de ploeg ook collectief een dramatisch seizoenseinde kent. 

En terwijl na de zomer de ogen van de buitenwereld gericht zijn op een nieuw begin met verse namen tussen de ljinen bij paars-wit, werkt Yari in de luwte aan zijn terugkeer, vastberaden om opnieuw te schitteren.

In aflevering 4 van de documentairereeks MAUVE. vertelt Yari zijn verhaal. De aflevering is nu beschikbaar op Mauve TV, het videoplatform van paars-wit.

Kijk nu.

Voor slechts €25 krijg je een heel jaar lang toegang tot alle video’s op Mauve TV. Je ziet er niet alleen de documentairereeks MAUVE., maar ook alle livestreams van vriendschappelijke wedstrijden, jeugdwedstrijden, persconferenties, reeksen als Dream Big en nog veel meer. 

Je kan je toegang tot Mauve TV ook aankopen als deel van een Mauve+ Silver of Gold membership. Daarmee krijg je - onder andere - ook voorrang op ticketverkoop voor alle thuiswedstrijden van RSCA. Zo kan je vanaf dinsdag 9/1 al je ticket voor de wedstrijd tegen Union aankopen.