De drie eerste transfers van RSCA Futsal

RSCA Futsal

The floor is ours. De drie eerste transfers van RSCA Futsal zijn bekend. De ploeg van Lucas Cragnaz zal versterkt worden met Maximiliano Rescia, Fits et Diego Roncaglio. Drie namen met internationale faam die volgend seizoen in paars en wit zullen spelen.

Maximiliano Rescia

Call me Maxi. Ervaring, talent en een cultuur van winnen. Dat is hoe je de Argentijnse international in drie woorden kunt samenvatten. Zijn belangrijkste prestatie? De Futsal World Cup, gewonnen in 2016 met Argentinië. Maar daar stopt zijn palmares niet. Maxi heeft de Copa America achter zijn naam staan, en won talrijke titels in Italië en Argentinië. Hij heeft 186 caps voor zijn land.

Fits

De toekomstige doelmachine van RSCA Futsal. Rafael Nogueira da Silva, in de futsalwereld beter bekend als Fits, speelt volgend seizoen bij RSCA Futsal. Hij bracht vier seizoenen door bij een van de grootste futsalclubs ter wereld, SL Benfica. De Braziliaans international is krachtig en technisch, een versterking die bovendien veel ervaring zal meebrengen.

Diego Roncaglio

Een muur met gouden voeten. Diego Roncaglio is doelman en komt over van SL Benfica. Ook hij is Braziliaans international. Hij is enet zo sterk met zijn voeten als met zijn handen, en hij is gewend om de middenlijn over te steken en zijn kans te wagen. Diego heeft een driejarig contract getekend bij RSCA Futsal.

Lees verder