Nieuwe spelers krijgen coronaprik

Alle spelers van RSCA zijn daarmee gevaccineerd. Net als Christian en de rest van de ploeg je gemakkelijk en snel laten vaccineren? Klik op de links onderaan.

De strijd tegen het coronavirus is nog niet gestreden zolang de vaccinatiegraad in ons land niet voldoende hoog is. Die boodschap heeft ook RSC Anderlecht begrepen. 

Onze nieuwe spelers van de A-kern zakten daarom woensdagmiddag af naar de speciale vaccinatiebus in Halle voor hun prik. Dankzij de vaccinatiebussen kan iedereen ouder dan 12 jaar zonder afspraak, gratis en op een laagdrempelige manier het vaccin krijgen. Nog tot en met 16 oktober houdt de bus halt in de gemeenten van de Zennevallei.  

Ook Christian Kouamé kreeg woensdagmiddag zo zijn vaccin toegediend. Onze nieuwe spits was erg blij om zijn prik te krijgen na zijn aankomst in België.  

Met de vaccinatie van de nieuwe aanwinsten van de zomermercato is nu overigens de volledige A-kern gevaccineerd tegen het coronavirus. RSC Anderlecht wil daarbij ook het UZ Gent danken voor de vlotte vaccinatie van onze A-kern.  

We moedigen iedereen aan om zich te laten vaccineren in de strijd tegen het coronavirus. Benieuwd hoe en waar je je kan laten vaccineren? Alle info vind je via onderstaande links. 

Vlaanderen 

Brussel

Wallonië

Lees verder

@okeboquansah @Silvio_Proto1 @rsca_online_fr @RscAnderlechtEN 🚀👀