Ticketinfo Champions Play-offs

[Update] Alle Champions' Play-offs wedstrijden zijn uitverkocht. Er zijn enkel nog VIP-tickets verkrijgbaar.

Paars-wit was zowel bij de mannen als de vrouwen al even zeker van kwalificatie voor de Champions' Play-offs. Sinds maandag is ook de kalender bekend. Nu woensdag krijgen Mauve+ leden om 10u toegang tot de verkoop.

De volgende afspraak in het Lotto Park is nu zaterdagmiddag, waar we op een recordopkomst rekenen voor RSCA Women - Club YLA, tickets zijn uitzonderlijk gratis te reserveren.

CHAMPIONS' PLAY-OFFS

De vijf thuiswedstrijden zijn inbegrepen voor abonnees, zij behouden hun vaste plaats. Vanaf woensdag 20/03 om 10u hebben Mauve+ Silver & Gold leden voorrang tot de ticketverkoop voor de vijf wedstrijden van de Champions' play-offs. Beide plaatsen moeten toegewezen worden aan verschillende personen/Mauve ID's. De verkoop opent voor alle wedstrijden op hetzelfde moment.

De vraag is enorm groot, het is onwaarschijnlijk dat er een vrije verkoop zal plaatsvinden.

WORD MAUVE+

Meer vragen over ticketing? Neem een kijkje op onze FAQ.

Kies je membership

Mauve+ Gold members ontvangen - naast voorrang bij ticketverkoop - een shirt met bedrukking naar keuze & de Mr Michel collector's set in een exclusieve box. Ook toegang tot Mauve TV en uitnodigingen voor exclusieve events zoals open trainingen, signeersessies of de membernight in het Lotto Park. Allemaal inbegrepen voor €150 per jaar.

KOOP MAUVE+ GOLD 
Mauve+ Silver members ontvangen naast voorrang op ticketverkoop toegang tot Mauve TV, het premium videoplatform van RSC Anderlecht. Daarbovenop ontvang je de Mr Michel collector's set bij je thuis.

KOOP MAUVE+ SILVER 

Business/VIP

Wie de Champions play-offs in stijl wil bijwonen kan nu al een business seat aanvragen voor deze vijf wedstrijden. Een comfortabele zetel, toegang tot alle bars & restaurants voor de vijf topwedstrijden hebt u vanaf €750 ex BTW. 

VRAAG NU UW SEAT AAN

LOTTO SUPER LEAGUE PLAY-OFFS

De vrouwen nemen het in de play-offs op tegen OH Leuven, Standard Fémina, Club YLA (Club Brugge), KRC Genk, & KAA Gent. De kalender is reeds gekend. Paars-wit begint de jacht op een nieuwe landstitel komende zaterdag om 13u30 met de klassieker tegen Club Brugge. Tickets voor deze wedstrijd zijn gratis te reserveren. Op het veld zijn de belangen groot, ook naast het veld is er heel wat te beleven. 

RESERVEER JE GRATIS TICKETS

Verwacht een dag vol sfeer, met tal van activiteiten op en naast het veld. Toon je freestyle-skills tegen Juliette, laat je schminken en geniet van de marching band met een hapje en drankje rond het stadion. In het Lotto Park zelf beleven de fans de traditionele Sound of the Stadium, zal er een penalty shoot-out plaatsvinden tijdens de rust en worden er leuke fanartikelen voorzien voor extra sfeer. Bref, een dag om niet te missen voor ieder paars-witte fan, jong of oud. Meer info

Lees verder