RSCA Futsal speelt galawedstrijd tegen SL Benfica

RSCA Futsal tegen SL Benfica. Op zaterdag 3 september reist een van de beste futsalteams ter wereld af naar Roosdaal voor een galawedstrijd. De wedstrijd is inbegrepen in je abonnement voor RSCA Futsal voor het seizoen 2022/23.

Noteer zaterdag 3 september 18u00 met stip in je agenda. Die dag wordt het officiële feestelijke startpunt in de geschiedenisboeken van RSCA Futsal. De galawedstrijd tegen SL Benfica, achtvoudig kampioen in Portugal en winnaar van de UEFA Futsal Cup, is de openingswedstrijd van het nieuwe verhaal van RSCA Futsal.

Het belooft nu al een gedenkwaardige dag te worden voor het gloednieuwe RSCA Futsal. Met de hulp van de nieuwe transfers Maxi Rescia, Fits en Diego Roncaglio, is dit een uniek moment voor de ploeg van Luca Cragnaz om RSCA Futsal boven de doopvont te houden.

IK BEN ABONNEE EN IK WIL DE WEDSTRIJD BIJWONEN.

De galawedstrijd tegen Benfica is inbegrepen in je abonnement. Je kan de wedstrijd bijwonen op vertoon van je abonnement. Je kan je kaart ophalen op twee momenten in het sportcentrum in Belleheide: voor de Supercupwedstrijd tegen Charleroi op 27 augustus of voor de galawedstrijd tegen Benfica op 3 september.

IK WIL ME ABONNEREN EN DE WEDSTRIJD GRATIS BEKIJKEN.

Met de seizoenkaart 2022/23 van RSCA Futsal kan je alle thuiswedstrijden van de Betcenter Futsal League, de Beker van België, de Supercup en de Galawedstrijd bijwonen.

KOOP HIER JE ABONNEMENT VOOR HET SEIZOEN 2022/23 VAN RSCA FUTSAL

IK WIL EEN TICKET KOPEN VOOR DE WEDSTRIJD TEGEN BENFICA.

De vrije kaartverkoop voor de galawedstrijd tegen Benfica begint op woensdag 17 augustus.

KOOP JE TICKET

Come on you Mauves!

Lees verder