Kristian Arnstad blijft langer bij paars-wit

De Noorse jeugdinternational Kristian Arnstad verlengt zijn verblijf bij RSC Anderlecht. De 17-jarige middenvelder zette vandaag zijn handtekening onder een contractverlenging tot 2023. Hij kwam in september 2019 over van de Noorse eersteklasser Stabæk en speelt sinds dit seizoen bij de A-kern van RSCA.

Peter Verbeke, Sports Director: "Kristian maakte in september al de stap naar de A-kern, waar hij training na training de nodige progressie boekt. Hij is goed aan de bal, heeft overzicht en speelt met een enorme grinta en winnaarsmentaliteit, ondanks zijn zeer jonge leeftijd. Deze contractverlenging is dan ook een logische stap binnen zijn verdere ontwikkeling."

Ook coach Vincent Kompany is erg blij met Kristians verlenging: "Dit is absoluut de juiste beslissing, voor Kristian en voor de club. Kristian toont op training altijd een topattitude en laat mooie dingen zien. Hij verdient nu deze grote stap, proficiat!"

Lees verder

ENOCK

Vanavond om 20.00 uur trekt onze U21 naar OHL. Kan je niet naar het stadion komen om de jonge Mauves aan te moedigen? Goed nieuws: je kan de wedstrijd live volgen op onze website.