Marko Pjaca in de selectie voor #ANDREM

Zondagavond ontvangt Anderlecht Royal Excelsior Moeskroen in het Lotto Park. De aftrap van deze wedstrijd van de 24e speeldag in de Jupiler Pro League wordt gegeven om 18u. Het duel is belangrijk in de strijd om Play-off 1 en na de prestatie in Cercle willen de spelers er alles aan doen om het thuispubliek te verwennen. Met hun prestatie willen ze ook eer betonen aan Rob Rensenbrink, het Anderlecht icoon dat vorig weekend helaas overleed.   

"Zondag is er maar 1 alternatief om iedereen gelukkig te maken en dat is goed spelen en winnen", zo vertelde Frank Vercauteren op de persconferentie aan de vooravond van de wedstrijd. "Dat is ons enig objectief en daar moeten we ons heel bewust van zijn. Natuurlijk willen we spelen voor Robbie, maar we moeten gewoon altijd willen winnen. Ik hoop dat we daar morgen in slagen voor de fans, voor de club en voor hem moeten we dat tikkeltje meer kunnen brengen." 

Alle spelers dragen morgen de naam Rensenbrink op hun trui en voor de aftrap brengen we samen een mooi eerbetoon aan onze gewezen nummer 11. Kom dus zeker op tijd naar het stadium om dit moment niet te missen en om misschien ook de eerste minuten van Marko Pjaca mee te pikken. In tegenstelling tot Kemar Lawrence en Dejan Joveljic, is onze Kroatische flankaanvaller al speelgerechtigd voor deze wedstrijd. En dus zit hij in de selectie.

De selectie van RSCA :

 1. Albert Sambi Lokonga
 2. Amir Murillo
 3. Anouar Ait El Hadj
 4. Antoine Colassin
 5. Davy Roef
 6. Derrick Luckassen
 7. Edo Kayembe
 8. Elias Cobbaut
 9. Francis Amuzu
 10. Hendrik Van Crombrugge
 11. Jeremy Doku
 12. Killian Sardella
 13. Marco Kana
 14. Marko Pjaca
 15. Michel Vlap
 16. Peter Zulj
 17. Rik Vercauteren
 18. Sieben Dewaele
 19. Vincent Kompany
 20. Zakaria Bakkali

Lees verder