RSCA wint oefenwedstrijd tegen Patro Eisden

RSCA - Patro Eisden

Sporting oefende deze middag op Neerpede tegen tweedeklasser Patro Eisden Maasmechelen. Sporting won de oefenpartij met 1-0 na een doelpunt van Angulo.

Sporting speelde in de blakende zon een dominante partij tegen de troepen van Stijn Stijnen en assistent-coach Luc Nilis. Al van bij de start toonde RSC Anderlecht veel initiatief. Nilson Angulo opende de score na 11 minuten. In de eerste helft lieten ook Mario Stroeykens en Anders Dreyer zich opmerken met enkele goede pogingen.

In de tweede helft kregen veel spelers van de RSCA Futures een kans. Onze beloften lieten zich meteen opmerken. Zo trapte Moutha-Sebtaoui in de handen van doelman Justin Verlinden na een aanval waarin ook Luca Monticelli en Tristan Degreef een voet hadden. Verder lieten ook Kristian Arnstad met een trap op de lat en Colin Coosemans met een goede save zich opmerken.

De wedstrijd was live te volgen op Mauve TV, waar de wedstrijd ook herbekeken kan worden. Abonneren voor ons streaming platform kan via ticketing.rsca.be.

Opstelling: Coosemans - Augustinsson (Moutha-Sebtaoui 46’), Lapage (Baouf 66’), Lissens, Masscho (Camara 46’) - Kana (76'), Arnstad (Tajaouart 76’), Stroeykens (Degreef 66’) - Angulo (Monticelli 46’), Vázquez (Diallo 76’), Dreyer (A. Engwanda 76’)