Gala overwinning tegen Ajax

RSCA heeft Ajax zaterdagmiddag met 3-0 verslagen. Het werd een overtuigende overwinning, met doelpunten van Dolberg (zijn eerste voor de Anderlecht), Aertssen (owngoal) en Raman.

Het Lotto Park kreeg zaterdagmiddag de kans om z’n nieuwe aanwinsten in actie te zien. Maxime Dupé, Louis Patris en Kasper Dolberg stonden in de basis tegen Ajax. En het waren de laatste twee die in de 12e minuut al meteen in actie kwamen. Louis gaf een prima assist op Kasper, die met een fraaie afwerking Rulli versloeg. 1-0 voor Paars-wit. Meteen ook het eerste doelpunt van Kasper voor RSCA.

In de tweede helft bevestigden de Mauves hun goede wedstrijdvorm met nog twee doelpunten, een owngoal en een doelpunt van Raman. Het was een geslaagde afsluiter voor de Mauves, die volgende week vrijdag hun Jupiler Pro League-seizoen beginnen op het veld van Union Saint-Gilloise.