Steun de solidariteitsacties van RSCA voor De Warmste Week en Viva For Life

Viva For Life & De Warmste Week

Ook dit jaar zet Sporting zijn schouders onder De Warmste Week en Viva For Life, de twee grootste solidariteitsacties van Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Het luisterverhaal ‘Fromage’ wordt verkocht voor het goede doel en ook de shirts van de wedstrijd tegen KRC Genk worden geveild.

De Warmste Week & Viva For Life

De Warmste Week staat dit jaar in het teken van kansarmoede. Viva For Life vecht dan weer tegen kinderarmoede. Beide solidariteitsacties zamelen geld in, en ook jij kan helpen. Sporting schenkt €5 per verkocht exemplaar van het gloednieuwe luisterverhaal Fromage aan De Warmste Week en Viva For Life. Het ideale kerstcadeau voor iedereen van 6 tot 106 jaar.

BESTEL HIER JOUW EXEMPLAAR EN STEUN DWW & VFL

Daarnaast zullen ook de gedragen wedstrijdshirts van de wedstrijd tegen KRC Genk in de Croky Cup geveild worden. Het opgehaalde bedrag gaat eveneens naar de twee solidariteitsacties. 

MEEBIEDEN KAN VANAF MAANDAG 19 DECEMBER OM 15U

En dan is er nog de Christmas Run, die RSCA samen met de gemeente Anderlecht organiseert op woensdag 21/12. Het startschot van het parcours van 2 kilometer wordt gegeven aan het Dapperheidsplein om 18u. Je loopt niet alleen door het historische centrum van Anderlecht maar zelfs door het stadion van RSCA. Het opgehaalde inschrijvingsgeld gaat naar de Viva For Life-actie.

INSCHRIJVEN VOOR DE CHRISTMAS RUN DOE JE HIER 

Lees verder