"Tous Mauves" eindejaarswedstrijd

Tous Mauves

RSCA neemt het op zaterdag 23 december in het Lotto Park op tegen KRC Genk. De eerste van twee mooie eindejaarswedstrijden in het Park staat in het teken van het nieuwe inclusieprogramma van Sporting, Tous Mauves. Tous Mauves wil jaarlijks 5.000 sociaal kwetsbare jongeren binnen en buiten Brussel kansen bieden om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Om zo uiteindelijk sociale inclusie te versnellen en te versterken. 

Nu zaterdag lopen er acties voor 2 van de 11 sociale partnerorganisaties die Tous Mauves ondersteunt, Heartware en FEFA. Heartware geeft oude laptops een nieuw leven en doneert die aan gezinnen in digitale nood. FEFA is een organisatie die jongeren uit de Kuregemwijk in Anderlecht naschools begeleidt.  Ook jij kan mee het verschil maken. Breng je oude laptop binnen, koop heerlijk snoep tvv FEFA op het Winterpark of doe een vrije gift op ticketing.rsca.be. Wie een gift doet maakt bovendien kans om een shirt gesigneerd door de hele ploeg te winnen. 

Meer dan 250 jongeren en hun gezinnen maken zich op voor een mooie avond in het Park. En ook het wedstrijdverloop wordt ‘Tous Mauves’ gekleurd. Een mooi, warm programma in aanloop naar de eindejaarsfeesten.


MEER INFO OVER HEARTWARE

Via het Heartware project, zamelt RSC Anderlecht laptops in voor gezinnen die deze hard kunnen gebruiken. Recente laptops die niet langer gebruikt worden, kunnen voor de wedstrijd tegen KRC Genk ingediend worden bij Ticketing. Samen zorgen we ervoor dat deze een nieuw leven krijgen, om zo onder andere kwetsbare Brusselse gezinnen uit het BX-netwerk te ondersteunen.

MEER INFO OVER FEFA

De VZW FEFA (Le Football, les Études et la Famille à Anderlecht) helpt en begeleidt jongeren uit de Kuregemwijk tijdens hun schoolloopbaan met de achterliggende, inspirerende kracht van voetbal. Om hun werking te ondersteunen, verkopen ze heel wat lekkers op WINTERPARK D’HIVER naast de Fanshop. Of stort een vrije bijdrage via ticketing.rsca.be en maak kans op een gesigneerd shirt door het eerste elftal.

MEER INFO OVER TOUS MAUVES

Lees verder