Uniek tijdschrift over paars-wit uitgebracht, door These Football Times

RSC Anderlecht en These Football Times stellen een stijlvol en tijdloos magazine voor over het heden en roemrijke verleden van paars-wit. Een waar collector’s item van niet minder dan 150 pagina’s. Het is de meest recente uitgave van These Football Times in een gezelschap van onder meer Ajax, Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund, AS Roma, PSV Eindhoven, Celtic Glasgow en Liverpool.

Het magazine duikt onder meer in het roemrijke verleden van RSC Anderlecht waarin paars-wit hoge toppen scheerde in Europa. Het doet dat met een mix van artikels, fotografie en de unieke tekenstijl en designs die These Football Times zo kenmerkt. 

Het magazine is een tijdloos document over Brussels mooiste, en een absolute must-have voor elke supporter van paars-wit. Het schetst een beeld van de club aan de hand van portretten van onder meer Paul Van Himst, Robbie, Scifo, Nilis, Radzinski en Koller, Romelu en Youri. En ook onze huidige coach, Vincent Kompany, gaf een exclusief interview over zijn liefde voor paars-wit.

Het prachtige collector's item kan je vanaf nu bestellen in de webshop.

PRE-ORDER HET MAGAZINE HIER

Lees verder