Telenet en RSCA vieren voetbalmama’s op Moederdag

Mother's Day

Op zondag 8 mei vieren we Moederdag. Telenet en RSC Anderlecht zetten die dag een speciaal soort mama in de bloemetjes: de voetbalmama.

Marco en Crésus Kana, Zeno en Milan Debast, Charlotte Tison, maar ook jeugdspelers Dalil en Nayah namen voor de gelegenheid hun mama mee naar Neerpede en vertelden waarom hun mama alle lof van de wereld verdient.

"Alle voetballers zullen het wel herkennen”, zegt Charlotte Tison, de kersverse kampioene van de RSCA Women. “Voetbalmama’s offeren zo veel op. Ze brengen ons naar de training, maken eten, reizen het hele land af om ons aan te moedigen en ze steunen ons in onze dromen.”

Die opofferingen herkent ook de mama van Crésus en Marco Kana: "Alles staat in het teken van onze zoons. Ik ben zo ongelooflijk fier op hen, wat er ook gebeurt." Ook Nelleke, voetbalmama van twee voetbalzonen, is trots. "Maar ik ben écht even trots op allebei mijn zonen. Ik supporter even hard tijdens de wedstrijden van Zeno als tijdens die van Milan."

"Mijn mama is alles voor mij", zegt Nayah. "Mijn droom is om profvoetbalster te worden, en zij is mijn grootste fan. Zondag is het aan mij om haar te bedanken voor alles wat ze doet."

Leer hier de voetbalmama’s van Nayah, Dalil, Marco & Crésus, Zeno & Milan en Charlotte beter kennen.

Lees verder

Paars-wit ontvangt STVV op de openingsspeeldag. Ontdek de volledige kalenders van de Jupiler Pro League, Challenger Pro League en Lotto Super League hier.