Kijk nu naar MAUVE. seizoen 2 op RSCA.be

MAUVE DOCU

MAUVE. is terug. Net als vorig jaar krijgen fans ook dit seizoen weer all access toegang op en rond Neerpede. De documentairereeks volgt het hele seizoen lang the hype and the drama van binnenuit bij Sporting. Supporters beleven vanop de eerste rij hoe coach Vincent Kompany bouwt aan een stabiel team met nieuwe spelers, terwijl Peter Verbeke en Wouter Vandenhaute op zoek gaan naar aan een broodnodige kapitaalsverhoging achter de schermen.

Het tweede seizoen van MAUVE. bestaat uit zes afleveringen. De eerste twee afleveringen over de eerste seizoenshelft van het seizoen 2021 - 2022 zijn vanaf nu te herbekijken op rsca.be. Klik op de knop hieronder, en laat vertelstemmen Zwangere Guy (NL) en Frenetik (FR) je mee achter de coulissen nemen van RSCA. Ook het eerste seizoen van MAUVE. is integraal te herbekijken.

BEKIJK MAUVE. HIER

Benieuwd wanneer de volgende afleveringen van MAUVE. te zien zijn? Synchroniseer dan hier je kalender met die van Sporting, en blijf als eerste op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in het seizoen van RSCA.

Lees verder