Marink Reedijk verkozen tot 'Manager of the Month'

Manager of the Month

Samen met Securex en Eleven DAZN verkiest de Pro League elke maand een ‘Manager of the Month’. Daarbij kunnen de supporters via de kanalen van de Pro League hun stem uitbrengen op hun favoriete coach. 

In augustus viel de keuze op Brian Riemer, hoofdcoach van het eerste elftal van paars-wit. In september was Stijn Stijnen (Patro Eisden) de gelukkige. Nu mag Marink Reedijk de prijs in ontvangst nemen als ‘Manager of the Month’ van oktober. De coach van onze RSCA Futures haalde het van Alexander Blessin (Union) en Miron Muslic (Cercle Brugge).  

Onze RSCA Futures werken sinds augustus hun tweede seizoen af in de Challenger Pro League. In het eerste jaar in de tweede hoogste klasse maakten maar liefst 27 spelers hun professioneel debuut. Dit seizoen is het eerste onder Marink Reedijk als hoofdcoach, die in de zomer van Vitesse overkwam. De Nederlander heeft ook onder meer ex-speler David Hubert en Hubert Lemaire in zijn staf. 

Na een moeilijke start, wisten onze RSCA Futures in de maand oktober 9 op 9 te halen halen tegen onder Oostende, SL16 en RFC Liége. Het is zo ook de enige ploeg uit de Challenger Pro League die al 6 matchen op rij niet meer verloor.  

Proficiat aan Marink Reedijk, de hele staf en alle spelers van onze RSCA Futures. 

Lees verder