Laatste groet aan Mister Michel

Na het heengaan van Michel Verschueren, krijgen sympathisanten en supporters de kans om een laatste groet te brengen aan Mister Michel. Op zaterdag 17 september zal de kist tussen 9u en 12u opgesteld staan aan het stadion aan de ingang van tribune 4, ter hoogte van het De Lindeplein in Anderlecht. Zij die dat wensen, kunnen ook een boodschap achterlaten in het rouwregister. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Voor zij die toch met de auto komen, zal parking Eurostar-A (nabij het Rombaux rondpunt) beschikbaar zijn.

Het rouwregister zal ook beschikbaar zijn voor de wedstrijd van zondag vanaf 18u. Voor die wedstrijd zal de club, samen met de supporters, zijn respect betuigen aan Mister Michel, met onder meer een minuut stilte voor de aftrap in de aanwezigheid van zijn zoon Michael Verschueren en andere familieleden. De spelers zullen ook een rouwband dragen tijdens de wedstrijd. 

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 19 september in de Sint-Servaasbasiliek van Grimbergen in aanwezigheid van familie en vrienden en is enkel op uitnodiging toegankelijk.

Rouwkransen voor de familie Verschueren zijn welkom op het volgende adres:

Rouwcentrum De Hertogh
Kruisstraat 25
1851 Grimbergen

Lees hier meer over de Zilveren Vos en wat hij betekende voor zijn RSCA

Lees verder