Jenna Van De Keere en Enock Agyei meter en peter van FEFA

FEFA

Enkele maanden na de nieuwe kleedkamers werd er deze donderdag in het Franky Vercauterenstadion een nieuw synthetisch veld ingehuldigd. Op dit veld spelen meer dan 300 jongens en meisjes van FEFA - dat aangesloten is bij de KNVB onder het stamnummer van RSC Anderlecht - in kledij dat door RSCA ter beschikking wordt gesteld.

Het was een eer voor paars-wit om aanwezig te zijn bij de inhuldiging van het nieuwe veld. Voetbal brengt mensen samen en speelt een belangrijke pedagogische rol: samen leren winnen en verliezen, gezond blijven, enz. Voetbal maakt een gemeenschap sterker, toleranter en meer solidair. Waarden die wij bij RSCA ook delen en waar we veel belang aan hechten.

Wij zijn verheugd over de samenwerking met FEFA, dat een belangrijke partner is. Wij danken ook de gemeente Anderlecht voor de goede samenwerking. Samen zoeken we naar oplossingen om onze infrastructuur te verbeteren en de club probeert zoveel mogelijk om de jeugd van Anderlecht met rolmodellen te inspireren.

Daarom zullen Jenna Van De Keere en Enock Agyei, twee grote Sporting-talenten - die zoals vele jongeren in de wijken zijn beginnen voetballen - dit seizoen het peterschap op hen nemen. Wij hopen dat hun engagement jonge spelers en speelsters in de gemeente zal inspireren.

MEER FOTO'S
Meer info over de FEFA

Lees verder