Mercedes-Benz Eurostar 2000 wordt officiële automotive partner van RSC Anderlecht

Eurostar 2000

Mercedes-Benz Eurostar 2000 is vanaf dit seizoen de officiële automotive partner van Royal Sporting Club Anderlecht. Sporting en Eurostar 2000 gaan een partnership aan van vier seizoenen.

Sinds jaar en dag is Mercedez-Benz Eurostar 2000 dé Belgische specialist in de verkoop van nieuwe en premium tweedehands Mercedes-Benz en Mercedes-AMG wagens. Eurostar 2000 werd in 2019 nog voor het derde jaar op een rij verkozen tot beste Mercedes-Benz dealer van België.

Met Eurostar 2000 kiest RSC Anderlecht voor een langdurig partnership gestoeld op kwaliteit én duurzaamheid. De Duitse autobouwer heeft al een gamma aan premium hybride wagens, maar schreef daarnaast ook een veelbelovende electrification roadmap uit waarmee de vloot van Sporting op korte termijn volledig uit elektrische wagens kan bestaan. 

Mercedes-Benz Eurostar 2000 was sinds 2017 al lid van de Corporate Club van Sporting. Met dit nieuwe partnership intensifiëren beide partijen hun wederzijds engagement.

Kenneth Bornauw - COO RSC Anderlecht:

"Dankzij Eurostar 2000 zetten we een nieuwe stap in de kwaliteit en de duurzaamheid van ons wagenpark. We kozen er eerder al voor om meer dan 40 laadpunten te installeren voor elektrische wagens op Neerpede, en willen die keuze voor een duurzame mobiliteit met een betrouwbare lokale partner nu nog verder uitbouwen." 

Glenn Detruyer - eigenaar Eurostar 2000

“De waarden van RSC Anderlecht en Eurostar 2000 vloeien naadloos in elkaar over: klasse, performance, innovatie en kwaliteit vormen de basis van deze samenwerking. Eurostar 2000, verkozen tot beste Mercedes-Benz dealer van België, zal RSC Anderlecht bijstaan in de optimalisatie van de vloot en de club helpen om ook op vlak van mobiliteit klaar te maken voor de toekomst."

Lees verder