"Twee geweldige wedstrijden om dit team naar een hoger niveau te tillen"

BRIAN RIEMER VILLAREAL

RSCA neemt het in de achtste finales van de UEFA Europa Conference League op tegen het Spaanse Villarreal CF. De thuiswedstrijd wordt gespeeld op donderdag 9 maart in het Lotto Park, gevolgd door de wedstrijd in het Estadio de la Cerámica op 16 maart. Coach Brian Riemer reageert op de loting:

"Eerst en vooral wil ik de fans bedanken voor hun geweldige steun donderdagavond. Het was een van die prachtige avonden onder de lichten van het Lotto Park, waar het hele stadion van begin tot eind uit zijn dak ging. Het was geweldig om zo'n overwinning te kunnen vieren met de fans. Deze Europese wedstrijden zijn gewoon zo belangrijk om ons naar een hoger niveau te tillen, zowel op mentaal vlak als op voetbaltechnisch vlak."

"We weten allemaal dat er geen gemakkelijke wedstrijden zijn wanneer je het tot de achtste finales van een Europese competitie schopt. Er is een reden waarom deze teams zo ver zijn gekomen. Villarreal is een team dat het de laatste jaren erg goed heeft gedaan in Europa. Op dit moment hebben ze het ook wat moeilijk in de competitie (Villarreal staat momenteel 9e in La Liga), maar het is gewoon een heel goed team. Ik denk dat het twee geweldige wedstrijden worden voor de fans, met twee voetballende teams die het tegen elkaar opnemen. Ik kijk echt uit naar deze nieuwe kans om te tonen hoe goed we kunnen zijn. Het is een moeilijke opgave, dat is zeker, maar we zijn er klaar voor."

Lees verder