100 000 volgers op het Instagramaccount van RSCA Neerpede

Het Instagramaccount van RSCA Neerpede, het kanaal dat focust op onze academie, haalde onlangs 100 000 volgers.

Een symbolische kaap waarmee de academie - na twee jaar sinds de herstart van het profiel - zich de meest gevolgde academie van het land mag noemen. Het mag zich bovendien tot de academies met het meeste bereik ter wereld rekenen.

VOLG RSCA NEERPEDE

Het merk Neerpede is een kwaliteitslabel over heel Europa. Door de prestaties van onze jeugdploegen op internationale tornooien, of dankzij ronkende namen als Romelu Lukaku, Jérémy Doku of Youri Tielemans: Neerpede heeft een reputatie.  En die reputatie vertaalt zich ook in een online bereik

Op het instagramaccount van RSCA Neerpede ziet een jong, online doelpubliek de identiteit van Neerpede gereflecteerd in video’s en foto’s van technische skills, teamdoelpunten en de rijkheid aan divers Brussels talent die onze academie zo onderscheiden van anderen. Dat leidt meer dan eens tot virale content die de hele wereld rondgaat.

Meer dan de helft van de volgers van de Neerpede-pagina zijn jonger dan 18 jaar. Benieuwd hoe jouw organisatie kan connecteren met het jonge doelpubliek dat RSCA Neerpede aanspreekt? Contacteer [email protected].

CONTACT

Lees verder