Deze maand op Mauve TV

Mauve TV-abonnees kunnen zich in januari verheugen op een rijkgevuld programma. Heel wat live wedstrijden, maar ook de vierde aflevering van de documentaire MAUVE. zal te zien zijn.

Voor slechts €25 heb je een jaar lang toegang tot Mauve TV. Bij de Mauve+ Silver en Gold memberships is Mauve TV inbegrepen.

MEMBERSHIPS

RSCA A-team

Ons eerste team vertrekt aanstaande vrijdag naar Tunesië voor de winterstage. De vrijdag erna spelen ze een vriendschappelijke wedstrijd tegen regerend Libisch kampioen Al-Ahli. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Mauve TV.

MAUVE.  Aflevering 4

Op 19 maart 2023 valt Yari Verschaeren geblesseerd uit in een seizoen dat ook collectief een dramatische afloop kent. De start van een lange revalidatie waar hij langs de zijlijn moet toekijken hoe Sporting bouwt aan een nieuw begin, vastberaden om opnieuw te schitteren voor zíjn paars-wit. Yari vertelt zijn verhaal in aflevering 4 van MAUVE., vanaf maandag op Mauve TV.

RSCA Neerpede

Twee wedstrijden van onze jeugdteams worden in januari live uitgezonden op Mauve TV.

De RSCA Futures bereiden zich voor op de tweede helft van het Challenger Pro League-seizoen. Morgen - vrijdag 5 januari - spelen ze om 11u een vriendschappelijke duel tegen La Louvière  (2de in 1ste nationale, één reeks lager dan de Challenger Pro League).

Later deze maand, op zaterdag 20 januari, wordt de U18 Clasico tussen RSCA en Standard ook live uitgezonden op Mauve TV.

RSCA Women

Op zaterdag staat er een prestigieuze vriendschappelijke wedstrijd op het programma voor de RSCA Women. De speelsters van coach Dave Mattheus nemen het om 15u op tegen Bayer Leverkusen achter gesloten deuren in Neerpede.

Ook de twee Lotto Super League-wedstrijden tegen KRC Genk en Standard worden live uitgezonden op Mauve TV.

VERS MAUVE TV

Lees verder