Jelle Coen wordt de nieuwe hoofdcoach van de RSCA Futures

RSC Anderlecht heeft een nieuwe hoofdcoach aangesteld voor de RSCA Futures. Jelle Coen zal aan het hoofd staan van onze beloften bij hun derde seizoen in de Challenger Pro League.

Jelle was vorig seizoen T1 van Jong Genk en deed daarvoor 13 seizoenen lang ervaring op als jeugdcoach bij KV Mechelen. 

Jelle Coen zal bijgestaan worden door een jeugdcoach uit eigen rangen. René Peeters, die vorig seizoen hoofdcoach was van onze U18, wordt assistent-coach bij de beloften. David Hubert, die vorig seizoen assistent-coach was van onze RSCA Futures, zal dit seizoen als hoofdcoach aantreden van de U18.

Jelle Coen: “Het is een ware eer om coach te worden bij zo’n grootse club als Anderlecht. Ik kijk er enorm naar uit om met de talenten van deze club te mogen werken. Ik sta voor dynamisch, attractief voetbal met een stevige defensieve organisatie en wil aandacht hebben voor de individuele en collectieve ontwikkeling van de ploeg."

Academy Director Mikkel Hemmersam: "Jelle is een jonge, veelbelovende coach die vorig seizoen zijn sporen heeft verdiend in de Challenger Pro League met KRC Genk. Hij past bij onze cultuur en we kijken ernaar uit om hem dit seizoen de volgende stappen te zien zetten met onze talenten."

Lees verder