Welcome 2020: RSCA en Corporate Club brengen eerbetoon aan Michel Verschueren

Vorige week dinsdag nodigde RSC Anderlecht alle businesspartners uit in het Lotto Park om het jaar 2020 op een feestelijke manier in te zetten. 300 Seathouders, partners en oud-spelers genoten van een heerlijke avond met voortreffelijke catering, leuke contacten en een bijzonder geanimeerd programma.

In de hall van het Lotto Park lieten oud-spelers zoals Paul Van Himst, Michel De Wolf, Gille Van Binst en Gilles De Bilde een pakkende boodschap achter in het rouwregister voor Robbie Rensenbrink, die op 24 januari overleed. Het iconische nummer 11 van RSCA kreeg bij het begin van de avond een passende hulde met een reportage over zijn biografie.

Daarna bedankte woordvoerder David Steegen alle aanwezigen voor hun clubtrouw. Heel wat ex-spelers tekenden trouwens ook present: Paul van Himst, Jan Mulder, Georges Heylens, Gille Van Binst, Jean Thissen, Peter Ressel Michel De Wolf, Patrick Vervoort, Tomasz Radzinski, Filip De Wilde, Wim Kooiman, Henrik Andersen, Frank Vercauteren, Lorenzo Staelens, Glen De Boeck, Gilles De Bilde, Iannis Anastasiou, Oleg Iachtchouk, Bart Goor, Frederic Peiremans, Mbo Mpenza, Jonathan Legear, Nicolas Frutos en Guillaume Gillet.

Zij wilden één belangrijk moment niet missen… de uitreiking van de Lifetime Achievement Award aan ‘Mister’ Michel Verschueren. De gewezen clubmanager kreeg een mooi eerbetoon voor zijn uitzonderlijke verdienste voor de club: “Ik ben oud, ik ben moe… maar ik ben hier nog!”, zei Mister Michel toen hij ‘eindelijk’ de micro kreeg.

Deze erkenning was het emotionele hoogtepunt van de avond, die daarna heel gemoedelijk werd voortgezet. RSCA wil iedereen bedanken voor de steun in goeie en minder makkelijke tijden.

Herbeleef hier de uitreiking van de Life Time Achievement – Award.

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!