MAUVE. Sambi #4800.

Geboren in Verviers, gevormd in Neerpede, geland in Londen. Blik terug op het parcours van Sambi bij RSCA en duik mee achter de schermen van zijn transfer naar Arsenal.

MAUVE. is terug. De documentairereeks - gemaakt in samenwerking met Woestijnvis en Telenet - geeft een unieke blik op het nieuwe paars-wit. Nog nooit stonden de deuren van Neerpede zo open voor het grote publiek. Niet te missen voor iedereen met een hart voor Sporting. 

Fans konden via de eerste vierdelige reeks MAUVE. het sportieve seizoen 2020 - 2021 vanop de eerste rij meemaken. Nu is MAUVE. terug, en dit keer met een thema-aflevering over Albert Sambi Lokonga. 'MAUVE. Sambi #4800' vertelt het verhaal van onze jonge kapitein van afgelopen seizoen. Zijn leven in Verviers, zijn jeugdjaren bij paars-wit, en uiteindelijk zijn stap van het Lotto Park naar the Emirates. Fans kunnen de gracieuze Sambi leren kennen naast het veld, en zien in MAUVE. hoe Albert zijn transfer naar Arsenal beleefde.

MAUVE. Sambi #4800 is voor het eerst te zien op zaterdag 28 augustus om 12u20 en 21u15 op Play Sports. De aflevering zal later ook te zien zijn op rsca.be met Franstalige en Engelstalige ondertiteling.

herbekijk hier het eerste seizoen van mauve.

Lees verder