Kijk vrijdag live naar RSCA - Al Ahli Tripoli

RSCA - Al Ahli Tripoli

Paars-wit bereidt zich in Tabarka (Tunesië) voor op de tweede seizoenshelft. De spelers hebben al heel wat trainingsuren achter de rug, maar vrijdag is het moment om ook wat wedstrijdritme op te doen. Dan speelt Sporting Anderlecht tegen de Libische kampioen, Al Ahli Sporting Club. Aftrap om 15u. 

De wedstrijd is live te bekijken op Mauve TV. Daar kan je de stage nu al achter de schermen beleven, met uitgebreide video’s. Zo volgden de camera’s Thorgan Hazard een hele dag lang en ging Theo Leoni langs bij zijn ploegmaats. Donderdag is het uitkijken naar een Q&A met Mario Stroeykens en Zeno Debast. Lees er alles over in de liveblog.

NAAR MAUVE TV

Nog geen Mauve TV? Voor slechts €25 heb je een volledig jaar toegang tot alle livestreams en video’s op het platform. Wil je daarbovenop ook ticketvoorrang, een bedrukt shirt of uitnodigingen voor exclusieve events? Word dan Mauve+ Silver of Gold member en koop meteen je tickets voor de resterende wedstrijden van de reguliere competitie.

KOOP MAUVE TV

De tegenstander vrijdag, 13-voudig Libisch kampioen

Huidig Libisch kampioen Al Ahli Sporting Club werd opgericht in 1950 en is gevestigd in de hoofdstad Tripoli. Op de erelijst staan 10 bekers (een nationaal record) en 13 landstitels. Enkel hun Tripolitaanse buren Al-Ittihad doen beter met 18 titels. De clubkleuren zijn groen en wit en staan voor onafhankelijkheid, vrede en hoop voor het land.

LIVEBLOG STAGE

Lees verder