Friendly game: RSCA 6-0 Roda JC

Zaterdagnamiddag ontving paars-wit het Nederlandse Roda JC op de RSCA Belfius Academy. De troepen van Felice Mazzù haalden de buit binnen met ruime 6-0 cijfers in deze tweede vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding. Ishaq Abdulrazak (75 minuten) en Nilson Angulo (15 minuten) maakten hun debuut in paars-wit. Yari Verschaeren scoorde een knappe hattrick en Antoine Colassin wist in de tweede helft ook 2 keer de netten te laten trillen.

Herbekijk de wedstrijd op MAUVE TV

RSCA : Van Crombrugge (46’ Verbruggen), Sardella (46’ Debast), Hoedt (74’ Bouchouari), Delcroix (74’ Dauda), Trebel (46’ Kana), Ishaq (74’ Angulo), Verschaeren (66’ Cullen), Ait El Hadj (66’ Olsson), Amuzu (46’ Mykhailichenko), Refaelov (66’ Bundu) & Raman (66’ Colassin)

Goals : 15’ Verschaeren, 30’ Verschaeren, 47’ Verschaeren (penalty), 50’ own-goal Lambrix, 68’ Colassin, 88’ Colassin (penalty)