Brian Riemer verlengt zijn contract tot 2026

Brian Riemer

Brian Riemer heeft zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd tot 2026. Het huidige contract van Brian, die sinds december 2022 hoofdcoach is van RSCA, zou eind dit seizoen aflopen. Begin dit seizoen werden de gesprekken tussen de club en Brian opgestart om de samenwerking te verlengen. Beide partijen zijn tevreden dat er snel een overeenkomst gevonden werd. 

CEO Sports Jesper Fredberg: 

“We zijn als club een project aan het uitbouwen waarin stabiliteit en continuïteit belangrijk zijn. We weten waar we met Brian naartoe willen en dan is het ook belangrijk om klaarheid te scheppen over de nabije toekomst. We appreciëren Brian zijn harde werk en zijn engagement voor deze club en we willen samen verder bouwen om dit team en deze club terug te brengen waar het hoort.” 

Brian Riemer: 

“Ik ben blij met het vertrouwen van de club. We staan nog maar aan het begin van een traject waarbij we het team stap voor stap zullen verbeteren en we hebben een duidelijke visie van waar we naar toe willen. Ik kan niet wachten om de volgende stappen te zetten met dit team en deze club.” 

Proficiat, coach. 

Lees verder