Ajax, Lokomotiva Zagreb, Sparta Praag en FCSB: ontdek hier de voorbereiding van paars-wit

PRESEASON 2023

Afgelopen zaterdag trapte Sporting de voorbereiding voor het nieuwe seizoen officieel op gang tegen KSV Oudenaarde. Paars-wit, voor het eerst in de nieuwe awayshirts van dit seizoen, won met 0-5 van de ploeg uit de 2de Amateur A.

De komende weken staan er nog een aantal internationale vriendschappelijke wedstrijden op het programma die RSCA moeten klaarstomen voor de competitiestart tegen Union op vrijdag 28 juli. Stuk voor stuk mooie affiches, telkens live te volgen op Mauve TV:

  • Zaterdag 1 juli: RSCA - FCSB (2x 60’)
  • Vrijdag 7 juli: RSCA - Lokomotiva Zagreb (2x 45’)
  • Vrijdag 14 juli: Sparta Praag - RSCA (3x 45’)
  • Zaterdag 22 juli: Gala match: RSCA - AFC Ajax (2x 45’)

De wedstrijd tegen Sparta Praag wordt afgewerkt in Oostenrijk tijdens de jaarlijkse zomerstage. Sporting trekt voor het zomerkamp tussen 8 en 15 juli naar Villach, waar het dagelijks twee trainingen op het programma heeft staan. Daags na de wedstrijd reist de ploeg terug af naar Brussel.

Het laatste weekend voor de seizoensstart staat er met AFC Ajax opnieuw een galawedstrijd op de planning, die dit seizoen omkaderd wordt door de eerste fandag sinds Covid. Verwacht een mooie dag vol sfeer in en rond het Lotto Park. Registreren voor de fanday is gratis, tickets voor de wedstrijd zijn hier te koop voor €10. 

Oefenwedstrijden worden achter gesloten deuren afgewerkt. Fans hoeven zoals steeds echter geen minuut te missen van preseason. Alle wedstrijden zijn live te volgen op Mauve TV, het videoplatform voor elke fan van paars-wit. Je kijkt een jaar lang naar Mauve TV voor slechts €25. Je kan je toegang tot Mauve TV ook kopen als onderdeel van een Mauve+ Silver of Mauve+ Gold membership, daar lees je hier alles over.

Ontdek Mauve TV

Lees verder