RSCA PODCAST - Vincent Kompany & Paul Van Himst

Enkele dagen voor de competitiestart van het seizoen 2021-22, brengen we twee clubiconen samen in de zevende aflevering van onze RSCA Podcast. Un podcast bilingue, over paars DNA, coachen en spelen, en de mooiste stad ter wereld.

In de zevende RSCA Podcast brengen we 8 titels, 5 gouden schoenen en 1 Ebbenhouten schoen samen: Paul Van Himst en Vincent Kompany. Twee zonen van Anderlecht erkend door miljoenen - zelfs miljarden - voetbalfans.

Twee echte Brusselaars die symbool zijn van de mooiste club van het land, als speler en als coach. Echte kampioenen, op en naast het veld. Ze belichamen het DNA van de club: grote fans van dominant voetbal, technisch en academisch.

De twee eeuwige ambassadeurs van Royal Sporting Club Anderlecht analyseren het komende seizoen en hun visie op voetbal.

De zevende RSCA Podcast is - zoals het hoort in Brussel - tweetalig. Gastheer David Steegen en zijn gasten Vincent Kompany en Paul Van Himst zijn net zo behendig met taal als ze waren met de bal. Wie ondertitels nodig heeft heeft bij de podcast, kan terecht op het YouTubekanaal van de club.

BELUISTER OP SPOTIFY
BELUISTER OP SOUNDCLOUD

Beluister op Podcast Addict

Abonneer en beluister op Apple Podcast

Welkom bij RSCA Podcast: verhalen van vandaag of anekdotes uit het roemrijke verleden van de club, telkens met de betrokken protagonisten. Verzameld rond een tafel in het Lotto Park keuvelen we over de mooiste club van het land.

Lees verder