Open training in het Lotto Park op 1 april

Op Paasmaandag, 1 april, kan je met het hele gezin afzakken naar het Lotto Park om er de troepen van coach Brian Riemer live aan het werk te zien tijdens een open training.

De training start om 11u. We ontvangen jullie vanaf 10:15 in tribune 3, via ingang 5. Drank- en eetgelegenheden zullen geopend zijn, net als de Fanshop.

Hoe kan je erbij zijn?

Toegang tot de open training is enkel mogelijk op vertoon van een ticket. 

Ga naar ticketing.rsca.be en klik door op open training. Meld je vervolgens aan en selecteer jouw gewenste plaats(en). Elke aanwezige persoon dient over een ticket te beschikken.

Reserveer je ticket

Ben je Mauve Ket of Mauve+Gold member? Dan woon je de open training bij vanuit de eretribune én geniet je van prioriteit wanneer jullie de spelers ontmoeten na de training. Ga naar ticketing.rsca.be en reserveer je tickets met je Mauve Ket/Mauve+ Gold account.

Wil jij deze exclusieve ervaring maandag ook nog beleven? Word Mauve Ket of Mauve+ Gold en reserveer onmiddellijk jouw unieke plaatsen.

We raden iedereen aan af te zakken naar het Lotto Park met het openbaar vervoer of de fiets. Kom je toch met de wagen, dan zal parking Eurostar-S (Rue René Henry) toegankelijk zijn voor toeschouwers van de open training, op vertoon van het toegangsticket. Mauve+ Gold en Mauve Ket members kunnen parkeren op parking Eurostar-A (Théo Verbeecklaan), vlakbij het stadion.

Lees verder