Zakaria Bentato: "Uitgeschakeld door mijn eigen fout"

Zakaria Emperatoor Bentato nam afgelopen zondag, 10 december, deel aan de Brussels Cup. Onze e-sporter werd er in de kwartfinales uitgeschakeld door Epsilon Mence, de uiteindelijke winnaar van het toernooi, na een boeiende wedstrijd (5-4). Wij peilden achteraf naar zijn reactie.

“Ik schakelde nochtans eerst Rafsou, de e-sporter van Olympique Lyon die toch vice-wereldkampioen in clubverband is, uit. Tegen Epsilon Mence stond ik zelfs 1-3 voor op een bepaald moment, maar hij kwam nog langszij en over mij. Jammer, want ik was echt goed begonnen aan deze competitie. Ik heb zelf fouten gemaakt, dus moet ik nu hard verder trainen om nog verder te kunnen geraken in dit soort toernooien. Het belangrijkste is dat ik leer uit deze fouten”, aldus Zakaria.

Veel succes op je volgende toernooien, Zakaria!

Lees verder

Embedded thumbnail for Damesploeg vertrekt vandaag op stage!
Video
Nu de A-ploeg de trainingen in Neerpede hervat heeft na de winterstage in La Manga, is het de beurt aan de damesploeg om richting de zon te reizen.

Kobe Cools & Francis Amuzu tekenden gisteren present op het etentje van fanclub Purple Haze! Kobe Cools & Francis Amuzu étaient présents hier au dîner du fanclub Purple Haze! #RSCA #COYM