Wie won het gesigneerde truitje van Rensenbrink?

Afgelopen zondag, tijdens de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi, was Robbie Rensenbrink te gast in de Fan Shop om er zijn biografie te signeren. Om dat evenement nog wat extra glans te geven, konden supporters die voor minstens €50 aankochten in de Fan Shop deelnemen aan een loting met als prijs een gesigneerd wedstrijdtruitje van de Nederlandse clublegende. Deze week kwamen Sofiane Hanni en Massimo Bruno langs in de Fan Shop om uit te maken wie nu uiteindelijk de gelukkige winnaar van deze wedstrijd werd, het resultaat kan je hier bekijken. Proficiat aan de winnaar!

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!