Welkom Antonio, Knowledge en Luka!

Drie nieuwkomers vervoegen Paars-Wit. Antonio Milic en Knowledge Musona komen over van KV Oostende en het Servische talent Luka Adzic koos, ondanks binnen- en buitenlandse belangstelling, voor RSCA.

Antonio Milic, een linksvoetige verdediger, is geen onbekende voor de Belgische competitie. Hij speelde sinds januari 2015 in totaal 114 wedstrijden (9 doelpunten) KVO Oostende. Milic zal het hart van de verdediging versterken. De Kroaat maakt samen met zijn Zimbabwaanse ploegmaat Knowledge Musona de overstap van KVO naar RSCA. De technisch vaardige flankaanvaller was in Oostende goed voor 41 doelpunten en 18 assists in 112 duels.

De derde nieuwkomer, de zesde al intussen, is de 19-jarige Luka Adzic. De Servische belofte-international brak dit seizoen door bij Rode Ster Belgrado. Hij kiest heel bewust om zich op jonge leeftijd verder te ontwikkelen bij Paars-Wit.

Sportief manager Luc Devroe is tevreden met de drie versterkingen. “Antonio en Knowledge kende ik natuurlijk al van bij KV Oostende, waar ik hen de afgelopen drie jaar heb zien groeien”, aldus Devroe. “Ze hebben zich tot belangrijke pionnen ontwikkeld en zijn klaar voor de stap hogerop. Ook Luka heeft dit seizoen bij Rode Ster Belgrado meermaals getoond waarom hij als een van de grote Servische talenten gezien wordt. Het is nu aan hen drie om op het veld te tonen dat ze ook bij RSCA van grote waarde kunnen worden.”

Wil jij kennismaken met Antonio, Knowledge en Luka? Ontdek dan snel hun interviews op de RSCA Official-app!

Lees verder