Voetbalstudieleerlingen beleefden topdag tegen KVK

Zondag brachten we het nieuws al dat liefst 300 LEERLINGEN uit het voetbalstudieprogramma van de Constant Vanden Stock Foundation de wedstrijd tegen KV Kortrijk mochten bijmaken, maar natuurlijk stuurden we daar ook RSCAtv op af om er een mooie reportage rond te draaien!

Alle leerlingen waren het met elkaar eens: samen beleefden ze een topdag en genoten ze met volle teugen van de 4-0-overwinning van Paars-Wit. Voor ieder van hen was de wedstrijd hun persoonlijke beloning omdat ze zich flink inzetten op school én op de voetbaltrainingen die de Foundation in het kader van het programma organiseert.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!