Vierde editie van Brussels Football Ladies Night in Astridpark

Gisterenavond, vrijdag 9 maart, vormde het Constant Vanden Stockstadion het decor voor een geslaagde vierde editie van de Brussels Football Ladies Night.

Dit evenement brengt alle Brusselse vrouwenploegen samen met als doel het vrouwenvoetbal te promoten. Ook verschillende andere projecten en hun initiatiefnemers die de sport in onze hoofdstad willen helpen ontwikkelen, tekenden present voor deze gelegenheid.

De damesploeg van Paars-Wit werd vertegenwoordigd door Robert Steeman, verantwoordelijke van de vrouwenafdeling, Daniela Rusuteam manager van de ploeg in de Superleague, en Rachel Cuschieri, speelster bij RSCA en Maltees international. Brussels staatssecretaris Fadila Laanan was eveneens aanwezig in het Astridpark gisterenavond. Ontdek de foto's van dit evenement HIER.

Lees verder

Video
Jullie verkozen deze goal van Sven Kums tegen KV Kortrijk tot Huawei Goal of the Month! De winnaar van de Huawei P20 wordt persoonlijk gecontacteerd ...
Video
Faites connaissance avec Sylvia, 9 ans et la plus grande fan de nos Dames! Maak kennis met de 9-jarige Sylvia de grootste fan van de #RSCAWOMEN!