Verpletterende zege van onze beloften tegen Essevee

De jongens van coach Jonas De Roeck boekten donderdagavond een klinkende zege op bezoek bij SV Zulte Waregem. Het werd maar liefst 0-6.

Ons tweede elftal besloot er helemaal geen spannende competitiematch van te maken. Na een kwartier spelen opende Mohammed Dauda de score vanop de penaltystip na een fout op Olivier Dhauholou. Mohamed Bouchouari, die deze zomer overkwam van nota bene Essevee, verdubbelde na ruim een halfuur die score na een mooie individuele actie.

Olivier Dhauholou duwde de hoop van de thuisploeg even voor de pauze helemaal de kop in door een mooie collectieve aanval af te ronden. Kort na de rust maakte de Ivoriaan er meteen nog eentje. Op aangeven van Jeremy Doku zette Théo Leoni na iets meer dan een uur spelen vervolgens de forfaitcijfers op het bord. Mohammed Dauda deed er met zijn tweede van de avond tot slot nog een schepje bovenop.

Come on young Mauves!

Doelpunten: 14’ Mohammed Dauda (0-1, pen), 36’ Mohamed Bouchouari (0-2), 40’ Olivier Dhauholou (0-3), 49’ Olivier Dhauholou (0-4), 62’ Théo Leoni (0-5) & 87’ Mohammed Dauda (0-6)

Lees verder