Verlies voor U21 in halve finale van de Beker

Gisteren, maandag 16 april, leden de beloften van Paars-Wit in eigen huis een 1-2-nederlaag tegen Club Brugge in de halve finale van de Beker van België.

De paars-witte U21 slaagden er helaas niet in om te profiteren van de vele kansen die ze afdwongen tegen de Bruggelingen. De afwerking stokte net te vaak, terwijl ook de bezoekende doelman enkele keren een goeie save uit de mouwen wist te schudden. Blauw-Zwart toonde zich daarentegen wel uitermate efficiënt op twee Anderlechtse misverstanden achterin. Ikoma-Loïs Openda opende zo de score voor de rust, Cyril Ngonge verdubbelde de bonus na de pauze. Paars-Wit probeerde wel terug te vechten, de Ghanees Osman Bukari zorgde met zijn aansluitingstreffer voor wat hoop. Ondanks het overwicht en een schot tegen de paal lukte het RSCA niet meer om de meubels te redden. Ontdek hierboven een samenvatting van de wedstrijd en hieronder de basiself.

Lees verder

Embedded thumbnail for 100 dagen coach Vincent Kompany
Video
Exact 100 dagen geleden hing Vincent Kompany zijn voetbalschoenen aan de haak om coach te worden van RSCA. Dringend tijd voor een vragenvuur van kritische experten, dachten de U10 van Sporting.

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪