Veiligheidsvergadering wedstrijden RSCA

Zoals voor elke wedstrijd heeft op maandag 15/04/2019 een veiligheidsvergadering plaatsgevonden met de gemeente, de Politiezone Zuid en de club. Daarin werden de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag tijdens de wedstrijd Standard de Liège – RSC Anderlecht besproken.

Net zoals voor alle wedstrijden, werden ook vorige vrijdag alle wettelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om de veiligheid van de supporters te verzekeren en de wedstrijd correct te laten verlopen. In de komende dagen zullen de Politiezone Zuid en de Politiezone Luik nauw samenwerken om overtreders te identificeren en streng te straffen.

Voor de volgende wedstrijd, zondag 21/04/2019 tegen AA Gent, wensen de verschillende partijen de veiligheid te verzekeren voor zowel de supporters als de buurtbewoners. De standaard veiligheidsmaatregelen zullen getroffen worden, met een bijzondere aandacht voor de fouille voor de wedstrijd en de identificatie van mogelijke overtreders.

Zowel de club, de politie als de gemeente zullen alle nodige maatregelen treffen om onze supporters in goede en veilige omstandigheden te kunnen ontvangen. Een klein aantal overtreders horen niet de wedstrijd te verpesten voor alle andere aanwezigen.

Lees verder

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪