U21 verslaan KV Mechelen

Maandagavond keken de U21 van RSC Anderlecht en die van KV Mechelen elkaar in de ogen in Wolvertem. Paars-wit won met 2-0 na doelpunten van Anouar Ait El Hadj in de eerste helft en Thierry Lutonda in de tweede helft. Verschillende spelers uit de A-kern stonden aan de aftrap bij Sporting. Hieronder vind je de basisploeg van coach Craig Bellamy en kan je zien wie hoelang speelde. De volgende wedstrijd van ons tweede elftal is opnieuw een thuismatch: op maandag 2 december komt KRC Genk om 19u30 naar Wolvertem.

RSCA: Rik Vercauteren, Hotman El Kababri, Yevhenii Makarenko, Lucas Lissens, Théo Leoni, Nayel Mehssatou, Anouar Ait El Hadj, Luka Adzic (46’ Thierry Lutonda), Michel Vlap (63’ Mathis Suray), Jeremy Doku (46’ Niklo Dailly) & Francis Amuzu (63’ Momo Yaya Guindo)

Goals: 23’ Anouar Ait El Hadj & 73’ Thierry Lutonda

80 FOTO'S

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!