U17 als kampioen naar UEFA Youth League!

Dankzij een 0-3-overwinning op het veld van Sporting Charleroi zijn de U17 kampioen in hun leeftijdscategorie, zij gaan volgend seizoen Europa in!

De jongens van coach Mohamed Ouahbi hadden nog één overwinning nodig om zich officieel tot kampioen te kronen bij de U17. Paars-Wit had tijdens de play-offs al vier van de vijf wedstrijden gewonnen, enkel Standard zorgde voor een nederlaag. In de reguliere competitie was RSCA met 17 overwinningen, 3 gelijke spelen en 2 nederlagen nog op één puntje van leider KRC Genk gestrand, maar die achterstand maakte het dus nog goed. Met 69 punten telt het sowieso minstens één punt meer dan de Limburgers.

Door deze titel mogen de paars-witte U17 zich volgend seizoen opmaken voor een avontuur in de UEFA Youth League, de jeugdversie van de Champions League. Zij zijn na de U13, U14, U15 en U21 nu de vijfde paars-witte jeugdploeg die het seizoen afsluit met de landstitel op zak.

Proficiat en Come On Young Mauves!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!