Trots op onze Sportinggirls bij de Flames!

De Red Flames, onze nationale ploeg bij de vrouwen, spelen binnenkort hun laatste twee kwalificatiewedstrijden voor het WK 2019 in Frankrijk. Bondscoach Yves Serneels kondigde na afloop van de voorbereidende stage zijn selectie van 24 speelsters aan voor deze 2 belangrijke duels. Vrijdag 31/8 nemen de vrouwen het op tegen Roemenië, waarna ze dinsdag 4/9 in eigen land (Leuven) hun kwalificatiecampagne afronden tegen de nummer 1 in hun groep, Italië.

Justien Odeurs, Laura Deloose, Laura De Neve, Sarah Wijnants, Tine De Caigny, Elke Van Gorp en Ella Van Kerkhoven maken alle 7 deel uit van de selectie! RSCA is dan ook héél trots om zo ruim vertegenwoordigd te zijn op het hoogste niveau. De Flames zijn reeds zeker van een tweede plaats in de groep, maar om door te stoten naar de barrages in oktober en november moeten ze zich plaatsen bij de 4 beste tweedes en dit valt nog af te wachten.

Bij deze een oproep aan alle supporters om dinsdag massaal aanwezig te zijn in Leuven (aftrap om 17u) om de Flames naar de overwinning te schreeuwen en zo het nipte verlies uit de heenmatch (2-1) recht te zetten.

COME ON BELGIUM! #RedTogether

Lees verder