Transferupdate: Kenny Saief op huurbasis naar RSCA

RSC Anderlecht heeft een overeenkomst met KAA Gent omtrent de uitleenbeurt van Kenny Saief. De Amerikaanse Israeli zal gehuurd worden met aankoopoptie.

De creatieve flankspeler wordt op die manier herenigd met Hein Vanhaezebrouck, die hem in de zomer van 2014 naar Gent haalde nadat hij in zijn thuisland was doorgebroken bij Ramat HaSharon. Saief speelde de afgelopen drie seizoenen 112 wedstrijden voor KAA Gent, waarin hij 15 keer scoorde en een landstitel mocht vieren. Dit seizoen verzamelde hij wegens blessureleed nog maar 153 speelminuten bij de Buffalo’s. Saief komt tot het einde van het seizoen over op huurbasis, maar Paars-Wit bedong daarbij wel een aankoopoptie. Welkom, Kenny!

Ontdek zijn eerste video op de nieuwe RSCA Official-app! Download de app uit de PLAY STORE (Android) of de APP STORE (iOS)

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend