Transferupdate: Kenny Saief op huurbasis naar RSCA

RSC Anderlecht heeft een overeenkomst met KAA Gent omtrent de uitleenbeurt van Kenny Saief. De Amerikaanse Israeli zal gehuurd worden met aankoopoptie.

De creatieve flankspeler wordt op die manier herenigd met Hein Vanhaezebrouck, die hem in de zomer van 2014 naar Gent haalde nadat hij in zijn thuisland was doorgebroken bij Ramat HaSharon. Saief speelde de afgelopen drie seizoenen 112 wedstrijden voor KAA Gent, waarin hij 15 keer scoorde en een landstitel mocht vieren. Dit seizoen verzamelde hij wegens blessureleed nog maar 153 speelminuten bij de Buffalo’s. Saief komt tot het einde van het seizoen over op huurbasis, maar Paars-Wit bedong daarbij wel een aankoopoptie. Welkom, Kenny!

Ontdek zijn eerste video op de nieuwe RSCA Official-app! Download de app uit de PLAY STORE (Android) of de APP STORE (iOS)

Lees verder

Onze ploeg voor #EUPAND. Come On You Mauves! 🟣⚪

line-up eupen
Anouar Ait El Hadj
De jonge Anouar Ait El Hadj vertelt zijn verhaal aan de hand van belangrijke locaties uit zijn leven. Van het Agorapark in Molenbeek tot het Lotto Park: maak kennis met een echte Sporting Boy van de generatie van 2002.