Transfernieuws: Huurovereenkomst Robert Beric wordt stopgezet

RSC Anderlecht en AS Saint-Étienne hebben een akkoord bereikt omtrent de voortijdige stopzetting van het huurcontract van Robert Beric.

De Sloveense spits werd aan het einde van de zomermercato op huurbasis overgenomen van de Franse eersteklasser, maar keert na vier maanden in het paars-witte shirt dus terug naar Les Verts. Beric kwam in totaal tijdens zes competitiewedstrijden in actie voor RSCA.

De club wenst Beric te bedanken voor zijn inzet van de voorbije maanden, en wenst hem nog veel succes tijdens de tweede helft van het seizoen!

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!