Train jij binnenkort ook als een Purple Talent?

Hou je enorm veel van sport en specifiek van voetbal? Grijp dan je kans! Vanaf september 2019 organiseren Multi Foot Evolution (MFE) & Total Foot Concept 2020 (TFC) aanvullende trainingen voor jongens en meisjes op de RSCA Academy. Beide organisaties hebben een officiële samenwerking met RSCA.

De specifieke oefenstof, modeloefeningen, methodiek en didactiek zullen gedurende deze sessies maximaal aan bod komen. De spelertjes worden voetbaltechnisch verfijnd, motorisch breed ontwikkeld en cognitief geprikkeld om te voldoen aan de eisen van het moderne voetbal op eliteniveau.

Purple Talents zijn de Anderlecht-talentjes die week in week uit trainen volgens een specifieke opleidingsfilosofie die spelers als LUKAKU, PRAET, TIELEMANS, DENDONCKER en recentelijk VERSCHAEREN en DOKU naar het hoogste niveau hebben gebracht. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat RSC Anderlecht wereldwijd wordt beschouwd als een van de beste jeugdopleidingscentra. Via de activiteiten die MFE & TFC aanbieden, wordt een gelijkaardig project aangeboden aan niet-RSCA-spelertjes.

Ben je ambitieus, gedreven en leergierig? Wil je beter worden? Surf dan snel naar onderstaande sites en schrijf je in voor de sessies en stages waarin jij interesse hebt!

U6 (2014) - U7 (2013) - U8 (2012)

U9 (2011) - U10 (2010) - U11 (2009) - U12 (2008)

Lees verder