Sieben Dewaele verlengt zijn contract

Sieben Dewaele heeft zijn contract bij paars-wit verlengd tot 2022. De middenvelder kende een zeer goede voorbereiding onder leiding van Vincent Kompany en Simon Davies. Hij toonde zich tijdens de vriendschappelijke wedstrijden tegen Ajax, Benfica en Hamburg. Sinds hij op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League zijn kans kreeg en greep tegen Moeskroen, verdween hij niet meer uit de basis.

Michael Verschueren: “Tijdens de voorbereiding en het seizoensbegin heeft Sieben Dewaele duidelijk laten zien dat hij het verdient om deel uit te maken van het eerste elftal van RSCA. We hebben daarom besloten om ons de komende drie seizoenen te verzekeren van zijn diensten. Hiermee laten we opnieuw zien dat we voluit vertrouwen hebben in de jongeren die opgeleid worden in onze academie.”

Sieben Dewaele: “Ik ben héél blij dat ik mijn kans gekregen heb in de eerste ploeg. Het is echt een kinderdroom die werkelijkheid werd. Vincent Kompany gaf me een kans en als je veel speeltijd krijgt, dan leer je zeer snel bij. De coach wou me aan het werk zien, maar hij had al aangegeven dat hij mijn contract bij RSCA wou verlengen.”

Lees verder