Rust in vrede, Hamad Ndikumana

RSC Anderlecht vernam gisteren het droevige nieuws omtrent het overlijden van haar voormalige speler Hamad Ndikumana. De Rwandese verdediger lag in het seizoen 2001-2002 onder contract in het Astridpark en speelde later nog onder meer voor KV Mechelen en KAA Gent. Nadien speelde Ndikumana ook nog enkele jaren in de Cypriotische competitie.

De club wenst haar innige deelneming en veel steun over te maken aan de familie en vrienden van Hamad.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!