RSCA bindt jonge talenten voor langere tijd aan de club

Ten gevolge van enkele berichten in de media wil de club benadrukken dat de aanstelling van Emilio Ferrera als hoofdcoach van de U21 geenszins ingegeven is door het ‘ongenoegen van jonge talenten en hun omgeving t.o.v. de heer Ferrera.’ Integendeel.

Zo hebben Albert Sambi Lokonga, Alexis Saelemaekers, Sebastiaan Bornauw en Sieben Dewaele, stuk voor stuk beloftevolle jonge spelers, heel bewust gekozen om hun opleiding bij RSC Anderlecht verder te zetten zoals ook Romelu Lukaku, Davy Roef, Dennis Praet, Youri Tielemans, Leander Dendoncker en vele anderen hen voorgegaan zijn.

Vorige zaterdag werden jonge talenten van de U21, Kobe Cools en Abdoul Karim Dante, overigens mee opgenomen in de wedstrijdkern van het A-team voor de uitwedstrijd in Moeskroen.

De aanstelling van Emilio Ferrera kadert in een specifieke strategie om jonge spelers zo goed mogelijk op te leiden om ze zo snel mogelijk naar de A-kern te kunnen laten doorstromen.

Lees verder

Embedded thumbnail for Damesploeg vertrekt vandaag op stage!
Video
Nu de A-ploeg de trainingen in Neerpede hervat heeft na de winterstage in La Manga, is het de beurt aan de damesploeg om richting de zon te reizen.

Kobe Cools & Francis Amuzu tekenden gisteren present op het etentje van fanclub Purple Haze! Kobe Cools & Francis Amuzu étaient présents hier au dîner du fanclub Purple Haze! #RSCA #COYM