Reserven maken verplaatsing naar Waasland-Beveren

Terwijl de A-ploeg morgen voor de vijftiende speeldag van de Jupiler Pro League staat in Moeskroen, zijn de reserven toe aan hun elfde competitie-opdracht. Zij maken de verplaatsing naar Waasland-Beveren.

De wedstrijd vindt plaats in het Puyenbekestadion in Belsele, de aftrap wordt gegeven om 19.30 uur. De Waaslanders staan momenteel laatste in de rangschikking met 4 op 33. Paars-Wit kan mits een zege opschuiven naar de tweede plaats. Samen met Standard is het de enige nog ongeslagen ploeg in de reeks.

SELECTIE:

 1. AMRANI Tony
 2. AZEVEDO JANELAS Nelson
 3. BERNIER Antoine
 4. COOLS Kobe
 5. D’ALBERTO Enzo
 6. DANTE Abdoul
 7. DAUDA Mohammed
 8. DE JONG Boy
 9. DENAYER Gilles
 10. DEWAELE Sieben
 11. DHAUHOLOU Olivier
 12. EL KABABRI Hotman
 13. KAYEMBE Edo
 14. LEONI Theo
 15. MOKOU TEMDIEU Yuanis
 16. SAELEMAEKERS Alexis
 17. SAMBI LOKONGA Albert
 18. TOURE Yamodou

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!